UTBILDNINGSHELG i Vara 2-3 febr

 2018-12-20 | Övrigt | styrbjörn jansson

Nedan kan ni läsa inbjudan från VOF till utbildningshelgen i Vara.

"Hej!
Nu står julen för dörren, bara dagar kvar. Passar på att önska er alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Och med det nya året i antågande… det blir som vanligt ganska snabba ryck när vi kommer in i januari. Anmälan till årets utbildningshelg ska vara inne senast den 21/1 och bland utbudet är det några saker jag vill framhäva lite extra.

Som arrangör av tävlingar i Västergötland är det väsentligt att huvudfunktionärer har adekvat behörighet. Under utbildningshelgen i Vara finns utbildningar för både Tävlingsledare, Banläggare och Tävlingsadministratörer.
Utbildningshelgen är också ett utmärkt tillfälle att sprida kunskap och kompetens på fler. Det gör ju inget om klubben har fler som är behöriga banläggare, kan MeOS eller OLA eller har kunskaper om tävlingsledarskap, t ex.

Tillbaka på programmet är även Kartritarutbildningar. En grundläggande på lördagen och en lite mer avancerad på söndagen då det är P-O Derebrandt som är tillbaka i Västergötland för att hålla i den.

Naturligtvis erbjuds det mycket, mycket mera under helgen och allt finns samlat på hemsidan där även anmälan sker.

http://www.svenskorientering.se/Distrikt/vastergotlandsorienteringsforbund/Utbildning/Utbildningshelg/

Bilagt finns även inbjudan som PDF.

Det här mailet går till föreningar, kartforumsanmälda, kontaktpersoner för arrangemang 2019 samt funktionärer inom VOF. Vänligen hjälps åt att sprida inbjudan i era föreningar för att ge fler möjligheten att utbilda sig inom orientering och förening.

Varmt välkomna till Vara 2-3/2!

Med vänlig hälsning
Magnus Sundmark
Västergötlands OF"Länkar: Inbjudan och program

« Tillbaka